Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact Onze BBQ Folder

FEESTSCHOTELS

De place-to-be voor smaakvolle fondue of gourmet

Verwacht u binnenkort heel wat volk voor een familiefeest of verjaardagsfeest? Maak het extra gezellig en kies voor fondue of gourmet bij Beenhouwerij Dirk uit Berlaar. Alle schotels worden dagvers in ons eigen atelier professioneel verwerkt, wat uw garantie is op 100% kwaliteitsvolle producten. 

Koud buffet en barbecue

Alles wordt met de grootste zorg en met veel zin voor smaak in ons eigen atelier klaargemaakt. Dat kan gaan van een fondue, gourmet of koud buffet tot warme gerechten, een barbecue, steengrill, een Breughelmaaltijd en kaas- en charcuterieschotels. Bij Beenhouwerij Dirk weten we maar al te goed wat feesten is! 

Geef ons gerust uw wensen en voorkeuren door, dan werken zaakvoerder Dirk Kens en zijn team een feestelijke maaltijd uit die u oppikt op een zelfgekozen tijdstip. Wat we van onze klanten verwachten? Dat ze genieten! Wij nemen verder al het werk uit uw handen. Welk gerecht u ook kiest, al onze schotels zijn sowieso om duimen en vingers bij af te likken. 

Dagverse producten

Wij werken uitsluitend met dagverse producten. Om die versheid te garanderen, raden wij u aan om uw bestelling vier dagen op voorhand door te geven. Bestellingen die later binnenkomen, kunnen we niet garanderen. 

Contact

Wilt u graag wat extra informatie over de bestellingen van fondue en gourmet die Beenhouwerij Dirk uit Berlaar voor u kan bereiden? Of wilt u onze feestfolder bekijken? Neem gerust contact op met ons, we kijken er al naar uit u te mogen helpen!